Νέα μέλη - Εξελίξεις - Αποχωρήσεις

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

  1. Μανωλόπουλος Δημήτριος – Αναπληρωτής Καθηγητής
  2. Παπαλεξανδρής Αλέξανδρος –Αναπληρωτής Καθηγητής
  3. Ταρνανίδου Χριστίνα – Μονιμοποίηση στη βαθμίδα της Επίκουρης Καθηγήτριας

 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

  1. Ζαρκάδα Άννα – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
  2. Πανηγυράκης Γεώργιος - Καθηγητής

Νέα διδακτορικών σπουδών

Νέοι διδάκτορες που ξεκίνησαν το διδακτορικό τους μέσα στο 2021

 

Καλωσορίζουμε τους τρεις νέους υποψήφιους διδάκτορες κκ Γεωργία Παπαδοπούλου, Χριστίνα Μινοπούλου και Παρασκευή Ψώνη.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ

ΘΕΜΑ

ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Exploring the Link Between Customer (CX) and Employee Experience ( EXP)

(Γ. ΣΙΩΜΚΟΣ)
Δ. ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Α. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 

ΨΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

How followers’ personal traits influence leaders’ reputation

(Η. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ)
Α. ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
Ι. ΘΑΝΟΣ                                                                                   

 

Νέα του ΜΒΑ

CAREER DAY

 

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσε την 8η Ετήσια Ημέρα Καριέρας (8th Annual Career Day) με τη συμμετοχή μερικών από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις. Λόγω των νέων συνθηκών, οι Μέρες Καριέρας του ΜΒΑ φέτος πραγματοποιήθηκαν  αποκλειστικά εξ αποστάσεως  την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021. Η διοργάνωση της  Ημέρας Καριέρας ήδη από την πρώτη χρονιά αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες και ιδιαίτερα αποτελεσματικές Ημέρες Καριέρας και για τις εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν καθώς και για τους τελειόφοιτους και τους αποφοίτους του προγράμματος. Η απόκτηση ενός ισχυρού υπόβαθρου στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, οι ηγετικές δεξιότητες, η ευελιξία του προγράμματος, η συμμετοχή των φοιτητών σε διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία Πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, αποτελούν την εγγύηση για την απόκτηση υψηλής θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης των φοιτητών του προγράμματος, αρχές οι οποίες είναι ενσωματωμένες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΜΒΑ. Συνεπώς οι απόφοιτοι του ΜΒΑ αποτελούν μια υψηλού επιπέδου δεξαμενή για υποψήφια στελέχη για πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις, σε πολλούς κλάδους της οικονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Νέα του MSM

Εκδηλώσεις/Δράσεις του ΠMΣ που έγιναν μέσα στο 2020-2021

 

  1. Σύσταση Συμβουλευτικής Επιτροπής Στρατηγικής με στόχο της ενίσχυση της εξωστρέφειας του MSM. Για περισσότερες πληροφορίες και τα μέλη της επιτροπής παρακαλώ πατήστε εδώ

 

  1. Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2020 – Επιστημονικός υποστηρικτής

Νέα του Executive MBA

Νέα σειρά 2021-2023 

To  Executive  MBA  του  ΟΠΑ  υποδέχθηκε  τους  νέους  του  φοιτητές  την  Παρασκευή  10 Σεπτεμβρίου 2021,  σε μια  βραδιά  καλωσορίσματος  που έλαβε χώρα  στο νέο κτίριο του ΟΠΑ με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Μετά  από  ένα  σύντομο  χαιρετισμό  από  τον  Διευθυντή  του  Προγράμματος  καθηγητή  κ. Παπαδάκη ακολούθησε μια σειρά βιωματικών ασκήσεων υπό την καθοδήγηση των Επικ. Καθηγητριών του ΟΠΑ κ.κ. Νικάνδρου και Καραντινού. Οι φοιτητές μοιράστηκαν μαζί μας τις   προσδοκίες   τους,   τον  ενθουσιασμό   και   τους   στόχους   τους   μέσα   από   ασκήσεις γνωριμίας, συνεργασίας και έκφρασης.

Νέα του Athens MBA

Περιγραφή νέας σειράς φοιτητών

Το Athens MBA και η Διευθύντρια κα. Ελένη Σαλαβού, καλωσόρισαν την 24η σειρά φοιτητών, την Δευτέρα 4/10/2021 στο πρώτο δια ζώσης μάθημα του Ακαδημαϊκού Έτους 2021-22 στο κτίριο της Ευελπίδων.

Η νέα σειρά φοιτητών αποτελείται από 39 άτομα εκ των οποίων ποσοστό 28% διαθέτει και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο. Ποσοστό 62% επί των εισακτέων είναι απόφοιτοι ΕΜΠ και λοιπών Πολυτεχνικών Σχολών, 3% είναι απόφοιτοι ΟΠΑ, ενώ το υπόλοιπο 35% είναι απόφοιτοι λοιπών Τμημάτων  ΑΕΙ/ΑΤΕΙ. 

Η μέση ηλικία των φοιτητών είναι τα 29 έτη.  Οι άνδρες αποτελούν ποσοστό 44% και οι γυναίκες 56%.  Το τμήμα αποτελείται αποκλειστικά από εργαζόμενους, στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς.

Image

Newsletter
Τμήμα ΟΔΕ
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© 2022, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΟΠΑ
Image